Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa - Conference League: Η ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη!

Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ 19:45

Μετά από ένα πολύ έντονο καλοκαίρι με τις τρεις προκριματικές σειρές του Champions League, που έφεραν δύο προκρίσεις απέναντι σε Ντνίπρο και Μαρσέιγ κι έναν αποκλεισμό απ’ την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός ξεκινά απόψε (19:45, Cosmotesports 3HD) την επόμενη ευρωπαϊκή «αποστολή» του στον 6ο όμιλο του Europa League, φιλοξενώντας τη Βιγιαρεάλ στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

-----

Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ 22:00

Πέρσι «παραδόθηκε» στην ανωτερότητα της Φράιμπουργκ, σε μία πολύ κακή σεζόν στα Κύπελλα Ευρώπης και στον όμιλο του Europa League, χάνοντας με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Φέτος όμως, όπως παραδέχθηκε κι ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Στράιχ, ο Ολυμπιακός είναι μία εντελώς «διαφορετική» ομάδα και απόψε το βράδυ (22:00, Cosmotesports 5HD) οι «ερυθρόλευκοι» θα επιχειρήσουν να ξεκινήσουν με το… δεξί, στην πρώτη «αποστολή» τους στον 1ο όμιλο του Europa League.

----- 

Μπράιτον - ΑΕΚ -19:45

Με μια από τις πιο δύσκολες αποστολές που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει, αρχίζει η προσπάθεια της ΑΕΚ στον Β' όμιλο του Europa League.

Εναντίον της Μπράιτον στο «Φάλμερ», η νίκη στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της διοργάνωσης μοιάζει όνειρο απατηλό, αν αναλογιστεί κανείς και τις σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

----- 

Ελσίνκι - ΠΑΟΚ 19:45

Την πρωτεύουσα της Φινλανδίας επισκέπτεται ο ΠΑΟΚ στην έναρξη των υποχρεώσεών του για τον 7ο Όμιλο του UEFA Europa Conference League, καθώς φιλοξενείται από την Ελσίνκι στην «Μπολτ Αρίνα» την Πέμπτη (21/9) στις 19:45. 


iefimerida.gr


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael