Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa - Conference League: Μαγική βραδιά στην Ευρώπη για τις Ελληνικές ομάδες! (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-0, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ιωαννίδης στο 39’ με υπέροχο «σκαφτό» και ο Σπόραρ στο 78’ με τρομερή εκτέλεση «σφράγισαν» την πρώτη νίκη των «πράσινων» σε group stage του Europa League μετά από 11 χρόνια και 13 σερί αγώνες χωρίς τρίποντο (είχε 3 ισοπαλίες και 10 ήττες).

Η ΑΕΚ έδειξε απύθμενες ψυχικές δυνάμεις στο Μπράιτον κόντρα στην τοπική ομάδα και ξεκίνησε με νίκη 3-2 την πορεία της στους ομίλους του Europa League.

Οι Σιντιμπέ (11'), Γκατσίνοβιτς (40') και Πόνσε (84') πέτυχαν τα γκολ των νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ για την αγγλική στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ιστορίας της σκόραρε με ισάριθμα πέναλτι ο Ζοάο Πέδρο (30', 67').

Μάλιστα, για την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων στην αμυντική της γραμμή (έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς της στόπερ, Βίντα και Μουκουντί), «κάθισε» ιδανικά και το άλλο παιχνίδι του 2ου Ομίλου, μεταξύ Άγιαξ και Μαρσέιγ, στην Ολλανδία, που έληξε ισόπαλο 3-3.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τη Φράιμπουργκ, για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Μια ήττα εν πολλοίς άδικη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν πολύ καλά, έβγαλαν ενέργεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασαν σπάνιες ευκαιρίες απέναντι στους Γερμανούς.

Η Φράιμπουργκ ήταν το ίδιο κακή με τον αντίπαλό της ανασταλτικά, όμως ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια και στο τέλος οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ «απέδρασαν» από το Φάληρο με ένα σπουδαίο για τη βαθμολογική εξέλιξη του ομίλου «διπλό».

Με νίκη 3-2 στο Ελσίνκι ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ την προσπάθειά του στους ομίλους του Conference League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έμεινε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά με τρία γκολ στην επανάληψη διασφάλισε ότι θα φύγει με τους 3 βαθμούς από τη Φινλανδία. Το 2-3, που διαμορφώθηκε αργά στις καθυστερήσεις με πέναλτι των γηπεδούχων, δεν μπορούσε να στερήσει από τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου τη χαρά για τη θετική πρεμιέρα στο 8ο γκρουπ της διοργάνωσης.

Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» σημείωσαν οι Κουλιεράκης στο 55', ο Ντεσπόντοφ στο 81' που έδωσε και την ασίστ στο τέρμα της ισοφάρισης, και ο Μπράντον Τόμας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μπάντε (35’) και Ραντούλοβιτς (90+9', πέναλτι).


iefimerida.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael