Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εικόνες καταστροφής στην Αγριά Βόλου!

Αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν στη λάσπη και παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Ξεκόλλησαν τμήματα του οδικού δικτύου - Σπίτια πλημμύρισαν και περιουσίες χάθηκαν 
Αποστολή στον Βόλο: Νίκος Χριστοφάκης

Για δεύτερη φορά πλήττεται η Αγριά Βόλου από σφοδρή κακοκαιρία με τους κατοίκους να μετρούν ανυπολόγιστες καταστροφές. Δεκάδες οικογένειες εγκλωβίστηκαν σε σπίτια και αυτοκίνητα, καταστήματα και περιουσίες πλημμύρισαν από τα λασπόνερα, δρόμοι καταστράφηκαν και χωρίστηκαν στη μέση και μηχανές και Ι.Χ. παρασύρθηκαν στη θάλασσα.

Εικόνες απόλυτης καταστροφής καταγράφονται από την κάμερα της «Ζούγκλας» στην Αγριά Βόλου, η οποία μετατράπηκε κυριολεκτικά σε λιμνούπολη. Οι άνθρωποι παραμένουν χωρίς νερό και ρεύμα, ενώ οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι καθώς η πόλη έχει κυριολεκτικά πνιγεί από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία «Εlias. 

Μάλιστα όλη η περιοχή προς Αγριά παραμένει αποκομμένη οδικά, το ίδιο και προς  Άνω και Κάτω Λεχώνια αλλά και όλο το Νότιο Πήλιο λόγω ολικής καταστροφής του δρόμου από το ρέμα Ματσάγγου στην Αγριά.

Στους δρόμους της Μαγνησίας κυκλοφορούν πάρα πολλά στρατιωτικά οχήματα, ενώ στο λιμάνι του Βόλου βρίσκεται και το αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «Ικαρία» για συνδρομή και παροχή βοήθειας εάν χρειαστεί.

 

zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael