Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Δεν πειράζει τον Ελληνα που έχει η βενζίνη 2 ευρώ και η φέτα 15!

Σημασία έχει να μη σου τύχει το τραγικό  συμβάν. Να μη  σου τύχει να σου κάψουν το σπίτι, να μη σου τύχει  να πνίγεις και να πλημμυρίσεις, να μη σου τύχει να είσαι φτωχός και ανήμπορος και να έρθουν τα κοράκια να σου κάνουν  έξωση. Η δήθεν συγκίνηση του Ελληνικού λαού είναι για τρεις τέσσερις μέρες, όσο κρατά η σύνδεση με τη Θεσσαλία, τα Τέμπη, την Εύβοια, τον Έβρο και όλη την έρημη Ελλάδα που έπεσε στα χέρια των νεοελλήνων, που τη διαχειρίζονται όπως τα πλαστικά μπουκάλια  που πετάνε στο δρόμο για να αναδείξουν τον πολιτισμό  μας.

Θα ξεχαστεί και η Θεσσαλία  που βούλιαξε, όπως ξεχαστήκαν και τα Τέμπη, το Μάτι, η Εύβοια, ο Έβρος! Οι φωνές διαμαρτυρίας των κατοίκων πνίγηκαν και αυτές από τα δακρυγόνα των πραιτοριανών των ΜΑΤ.

Η βασική κατάντια  του Έλληνα είναι  ότι έχει πάθει το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Έχει  αγαπήσει το δυνάστη του, τον βιαστή  του, το ληστή του, το διαφθορέα του. Ό,τι και να κάνεις  του Έλληνα, αυτός ασπάζεται και υποστηρίζει αυτόν που τον πόνεσε, τον έκλεψε, τον άφησε ανάπηρο, άστεγο και πεινασμένο. Δεν τον πειράζει που έχει η βενζίνη 2 ευρώ και η φέτα 15! Θα μπορούσε να είναι χειρότερα και να έχει 5 και 35 η φέτα.  Όχι καλά  είναι θα τα καταφέρουμε!  

Έχουμε να ψηφίσουμε και όλους τους αργόσχολους συνταξιούχους που πάνε για έξτρα απασχόληση στο δήμο και  στις κοινότητες. Και αυτούς θα τους επιβραβεύσουμε να κάνουν  το κομμάτι τους. 

Μπορεί να ήταν υπερβολικοί οι αναρχικοί στα Εξάρχεια, αλλά ήταν η μοναδική αντίσταση στο καθεστώς. Τώρα σφάξε με Αγά μου να αγιάσω! Πνίξε με, κάψε με, εκτροχίασέ με! Σε αγαπώ, σε υποστηρίζω και σε ψηφίζω! "Βρέχει στη  φτωχογειτονιά  βρέχει και στην καρδιά μου"!


Θόδωρος Γαλανόπουλος 

 

freepen.gr

Top Post Ad

---------------

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael