Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

O άνδρας που κέρδισε 7,5 εκατομμύρια στο Λόττο αποκάλυψε τι θα έκανε διαφορετικά στην πολυτάραχη ζωή του

Ο «Λόττο lag» της Βρετανίας, ο οποίος το 1995 κέρδισε σε ένα τζακ ποτ 7,5 εκατομμύρια, αποκάλυψε ένα πράγμα που θα ήθελε να είχε κάνει διαφορετικά.

Ο Lee Ryan ήταν ο πρώτος μεγάλος νικητής της Εθνικής Λοταρίας της Βρετανίας. Το 1995 ήταν η χρονιά του, αφού κέρδισε 12,7 εκατομμύρια λίρες (με σημερινά δεδομένα είναι πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ) στο Λόττο. Ωστόσο, αυτά τα χρήματα έγιναν η «μεγάλη κατάρα» για τον Ryan.

Ο LΕΕ κοιτώντας πίσω λέει ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θα έκανε σήμερα. Ο ίδιος, ο οποίος πέρασε πέντε χρόνια ζώντας στους δρόμους σαν άστεγος, είπε στη Mirror: «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα άνοιγα ένα ξενοδοχείο για τους άστεγους» .

Η πολυτάραχη ζωή του Λι ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου 1995, μόλις 17 εβδομάδες μετά την έναρξη της Εθνικής Λοταρίας. Αυτός και η φίλη του Κάρεν Τέιλορ κέρδισαν 12.727.880 £ με τους αριθμούς 2, 13, 22, 27, 29, 46.

Ο Lee - που ζούσε σε ένα μικρό σπίτι του Λέστερ με την οικογένεια του - ήταν στη φυλακή τη στιγμή της κλήρωσης επειδή είχε κλέψει ένα αυτοκίνητο. Έτσι, δεν κατάφερε να απολαύσει τα χρήματά του για εννέα ολόκληρους μήνες. «Καλύτερα να μην είχα βγει ποτέ από τη φυλακή» λέει σήμερα.

Μόλις αποφυλακίστηκε, παράτησε τη ζωή του εγκλήματος και αγόρασε μια Bentley , μια Ferrari, μια Porsche και μια BMW με πινακίδες.... LEE 1, LEE 2, LEE 3 και LEE 4

Ακολούθησαν η έπαυλη αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών με πισίνα, γήπεδο τένις, σάουνα και τζακούζι, όπως και δύο Ducati , ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο Bell JetRanger.

Στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα και σε μικρό χρονικό διάστημα έχασε 2 εκατομμύρια λίρες σε αποτυχημένα επιχειρηματικά εγχειρήματα και επενδύσεις σε ακίνητα .

Έτσι ο Lee «μπήκε μέσα» και άρχισε να πουλάει τα πάντα. Γρήγορα είδε όλα τα χρήματα να εξανεμίζονται με συνοπτικές διαδικασίες. H ζωή του ξέφυγε και μέχρι το 2010, ήταν καταρρακωμένος, άστεγος , ζούσε στους δρόμους και αποκαλούσε τη νίκη του στο λαχείο ως « κατάρα ». Σήμερα, ο 63χρονος Lee έχει ξανασταθεί στα πόδια του, βγάζει τα προς το ζην ως διακοσμητής και λέει με σιγουριά: «Τώρα είμαι πραγματικά ευτυχισμένος».

Μάλιστα στο τέλος της συνέντευξης του o LEE δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλους: «Όταν είχα τα χρήματα, σκέφτηκα ότι αυτό ονειρευόμουν πάντα, αυτό για το οποίο προσευχήθηκα και τελικά συνέβη. Άκουσε το καλά και βάλτο στο μυαλό σου: "να προσέχεις τι εύχεσαι". Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται, «Α, αν κερδίσω αύριο χρήματα, θα τελειώσουν όλα μου τα προβλήματα. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Τα χρήματα είναι η αρχή των παθών!».

 

gazzetta.gr


 

 

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael