Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ασπρόπυργος: Καίγονται εργοστάσια και αποθήκες – Έκλεισε η Αττική Οδός (βίντεο)


Σε τρεις διαφορετικές εστίες, Λάκκα Κατσαρή, Νέα Ζωή και Αμμουδιές , κοντά στη βιομηχανική περιοχή, αλλά πίσω από το Θριάσιο κοντά στην 112 Πτέρυγα Μάχης εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στον Ασπρόπυργο. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, από την φωτιά έχουν προκληθεί ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

 Στις 2.40 το μεσημέρι, ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαδόπουλος μετέδωσε ότι από την περιοχή ακούγονται εκρήξεις, ενώ εργαζόμενοι στη βιομηχανική ζώνη είπαν ότι σκάνε με εκκωφαντικό θόρυβο λαμαρίνες και άλλα εύφλεκτα υλικά.

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι έκλεισε η Αττική Οδός  και στα δύο ρεύματα σε ένα μεγάλο τμήμα της, από την είσοδο της Ελευσίνας έως τον κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μέσα σε μόλις μιάμιση ώρα εστάλησαν 3 μηνύματα από το 112 για τη φωτιά. Οι κάτοικοι των οικισμών Ποντίων, Βέρας και Λάκκας Κατσαρή, ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή τους. Παράλληλα, μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ασπροπύργου προκειμένου να κλείσουν ερμητικά πόρτες και παράθυρα και να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους καθώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

 

η συνέχεια στην ΕΡΤ


 

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael