Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τήνος: Αγοράκι πνίγηκε από ρώγες σταφυλιού ενώ έτρωγε πρωινό (βίντεο)

Είναι οι δυο τραγικές φιγούρες της ανείπωτης τραγωδίας στην Τήνο. Δύο νέοι γονείς που αυτή την ώρα κηδεύουν το μόλις 3,5 ετών αγγελούδι τους, το οποίο πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι.

Μιλούν αποκλειστικά στο LIVE NEWS μη μπορώντας ακόμη να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, εμένα το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω», είπε η μητέρα του παιδιού.

Πρωί Τρίτης, λίγο μετά τις 9 το πρωί. Το μικρό αγοράκι τρώει αμέριμνο σταφύλι στην κατοικία της οικογένειας. Ξαφνικά καταρρέει μπροστά στη νταντά που το πρόσεχε.

Δύο ρώγες από σταφύλι είχαν σφηνωθεί στο λαιμό του παιδιού με αποτέλεσμα να χάσει σφυγμό.

«Δεν ήμουν σπίτι. Ήταν το παιδί με την κοπέλα που το πρόσεχε και μόλις έφυγα μετά από λίγο με παίρνει τηλέφωνο να πάω στο Κέντρο Υγείας», είπε η μητέρα του 3χρονου παιδιού.

Βλέποντας το παιδί να πνίγεται μπροστά της η νταντά ακαριαία ειδοποιεί τον πατέρα του τρίχρονου, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί με ποδήλατα.

«Ο άντρας μου, το μαγαζί του είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι και του το κατέβασε η κοπέλα εκεί και μετά πήγε στην αστυνομία, όλα έγιναν σωστά και γρήγορα, πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Δεν ξέρω τώρα τι να σας πω».

Τα δραματικά αυτά λεπτά και με το παιδί να έχει χάσει σφυγμό. Ο πατέρας σε κατάσταση αμόκ το μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται μια ανάσα από το σπίτι. Ζητά βοήθεια από τους αστυνομικούς οι οποίοι πέφτουν πάνω στο παιδί και με μαλάξεις αρχίζουν να βγάζουν από το στόμα του παιδιού ρώγες από σταφύλι.

«Προφανώς εικάζω χωρίς να το ξέρω, επειδή μένουν οι γονείς το σπίτι είναι δίπλα στην αστυνομία και πήγανε κατευθείαν στην αστυνομία. Τα στελέχη της αστυνομίας είναι εκπαιδευμένα ήδη κάνανε τις πρώτες προσπάθειες κάρπα και περαιτέρω. Βγάλανε δύο ρώγες σταφύλι», είπε ο Γιώργος Βασιλάκης, πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Περιπολικό μεταφέρει στη συνέχεια το παιδί στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκεί όπου παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

«Σε εμάς το παιδάκι ήρθε 9:02. Το έφερε η αστυνομία, το έφερε δίχως αναπνοή. Είχε και άλλες ρώγες στην τραχεία. Υπάρχει και μία ρώγα που είναι σφηνωμένη στην τραχεία κάτω που δεν μπόρεσε να βγει με τίποτα. Δηλαδή όλες οι προσπάθειες, επί μία ώρα, δύο παιδίατροι, καρδιολόγος, 4 αγροτικοί γιατροί, ήταν από το παιδί», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά παρουσία των γονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, γίνονται στοχευμένες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου.

«Το μόνο που μπορώ να πω πριν βγει το πόρισμα γιατί δεν είμαι σίγουρη για κάτι, είναι ότι άλλο μας είπαν στο Κέντρο Υγείας και άλλο ο ιατροδικαστής. Όταν θα βγει το πόρισμα θα ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί. Αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι», είπε η μητέρα του παιδιού.

Η κηδεία του τρίχρονου παιδιού θα τελεστεί σε λίγη ώρα στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στη Χώρα του νησιού.

 

megatv.com

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael