Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα... 4 μετάλλια για την Άννα Κορακάκη! (φωτο)

🥈 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!!!🇬🇷
_________________________________
4 Παγκόσμια Πρωταθλήματα από την αρχή της καριέρας μου, 4 σερί μετάλλια σε όλα τους (τα παγκόσμια πρωταθλήματα μέχρι τώρα στη σκοποβολη γινόταν κάθε τέσσερα χρόνια)! 

Και ήρθε να προστεθεί φέτος σε μία τρελή χρονιά, γεμάτη μετάλλια σε κάθε διοργάνωση που συμμετείχα! Δεν έχω λόγια πια. Ό,τι αποτελούσε κάποτε άπιαστο όνειρο, που ίσως κάποιος κατακτά μία μόνο φορά, ή λίγες φορές, τολμώ να πω πως φαίνεται πια να αποτελεί μία «επανάληψη». Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία (αθλητικά) από αυτό;! 

Φυσικά δε θα ήταν τόσο «εύκολο» αν δεν είχα πλάι μου τους καλύτερους. Τον κορυφαίο προπονητή και πατέρα μου Τάσο Κορακάκη, την εκπληκτική ομάδα της @stoiximan , της @underarmour και πολλών ακόμα αξιόλογων συνεργατών! Αυτό το μετάλλιο είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στο αίμα μου, στον αδερφό μου, που προετοιμαζόταν πυρετωδώς όλο το καλοκαίρι και δε μπόρεσε να συμμετέχει σ’ αυτόν τον αγώνα, λόγω ενός θέματος υγείας. Ξέρω ότι όπως πάντα με στήριζε, καμάρωνε από μακριά και αγωνιούσε. Του αξίζουν όλα τα μετάλλια του κόσμου. 

Αυτά παιδιά, δεν έχω κάτι άλλο να πω! Μόνο ότι είμαι τέρμα ευτυχισμένη, ευγνώμων και πλήρης! Και ότι έρχονται και άλλα πολύ όμορφα πράγματα…! Αναφέρει στο facebook η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Άννα Κορακάκη.

 


Top Post Ad

---------------

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael