Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το αργό πετρέλαιο υποχωρεί

Οι τιμές του αργού υποχωρούν το πρωί της Δευτέρας, καθώς οι επενδυτές κινήθηκαν προσεκτικά εν όψει των νέων οικονομικών στοιχείων από τους κύριους προμηθευτές, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα, αυτή την εβδομάδα, αν και οι αναμενόμενες περικοπές της προσφοράς αργού από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία περιόρισαν τις απώλειες.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το αργό τύπου Brent υποχώρησαν κατά 55 σεντς ή 0,7% στα 77,92 δολάρια το βαρέλι έως τις 0630 GMT, ενώ το αμερικανικό αργό τύπου West Texas Intermediate βρισκόταν στα 73,31 δολάρια το βαρέλι, επίσης μειωμένο κατά 55 σεντς ή 0,7%.

"Οι traders του πετρελαίου μπορεί να είναι επιφυλακτικοί εν όψει του ΔΤΚ των ΗΠΑ και της πληθώρας οικονομικών στοιχείων της Κίνας αργότερα αυτή την εβδομάδα", δήλωσε η αναλύτρια της CMC Markets, Tina Teng.

Ωστόσο, οι τιμές του αργού μπορεί να ανακάμψουν μετά την ανακοίνωση των σχεδίων του ΟΠΕΚ+ για περαιτέρω μείωση της προσφοράς, πρόσθεσε.

Οι πετρελαϊκοί δείκτες σημείωσαν κέρδη άνω του 4% την περασμένη εβδομάδα και άγγιξαν τα υψηλότερα επίπεδά τους από τον Μάιο, σημειώνοντας άνοδο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, αφού οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς πετρελαίου στον κόσμο, η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία, δεσμεύτηκαν να εμβαθύνουν τις περικοπές της προσφοράς τον Αύγουστο. 

 

πηγη capital.gr


Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael