Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ρόδος: Κροκόδειλος επιτέθηκε σε μηχανάκι που επέβαιναν δύο άτομα!

Σύμφωνα με μαρτυρίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται απο το πρωί έρευνες υπηρεσιών μετά απο πολλές καταγγελίες για μεγάλο ζώο που βρίσκεται στον ποταμό της Κρεμαστής.

Υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για ζώο που είδαν την ουρά του και να κρύβεται σε καλαμιές στον ποταμό και τους θύμισε κροκόδειλο, σύμφωνα με το rodosreport.gr!

Άλλη μια καταγγελία αφορά επίθεση σε μηχανάκι σε παραποτάμιο δρόμο όπου σύμφωνα με την αναφορά οτι κάποιο ζωο καθώς περνούσε ανδρόγυνο επιτέθηκε στο πίσω μέρος του δίκυκλου και έπειτα εξαφανίστηκε στις καλαμιές .

Η Περιφέρεια απο νωρίς σήμερα κινητοποίησε τις υπηρεσίες για να ερευνήσουν τις αναφορές . Έτσι απο το πρωί στην περιοχή βρέθηκαν Πυροσβέστες με κλιμάκιο του Δασαρχείου αλλά και κτηνιατρικές υπηρεσίες για να δούνε τι συμβαίνει χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί κάτι.

Μπορεί το σενάριο να φαντάζει αστείο αλλά το έχουμε δει και να συμβαίνει και στην Κρήτη με τον περιβόητο κροκόδειλο “Σήφη” που κάποιος τον είχε εισάγει παράνομα στην χώρα και όταν μεγάλωσε τον παράτησε σε φράγμα.

Κροκόδειλος ή μη οι υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Ευστρατίου σε επικοινωνία που είχε το Rodosreport, καθώς υπάρχουν διαφορετικές αναφορές και το θέμα πρέπει να διερευνηθεί για την ασφάλεια των πολιτών .

Οι έρευνες συνεχιστούν καθώς αν πρόκειται για κάποιο τέτοιο ζώο συνήθως αυτά δραστηριοποιούνται με το σούρουπο και την ημέρα παραμένουν στο νερό.

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael