Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» (φωτό-βίντεο)

Στην Κόνιτσα άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός, “Άγιος Παϊσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, με τους συντελεστές να είναι σε εγρήγορση για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε  πριν από λίγες μέρες αποκλειστικά το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr), αποτυπώνουν στιγμές από την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Στάμου Τσάμη και των λοιπών συντελεστών.

 Στις 13 Ιουλίου τα φώτα έπεσαν πάνω στην γενέτειρα του Αγίου Παϊσίου όπου μαγνητοσκοπήθηκαν  οι πρώτες σκηνές για την σειρά και ο σκηνοθέτης Στάμος Τσάμης, ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Άγιο, Προκόπης Αγαθοκλέους αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί θα κατοικοεδρεύσουν, για όσο διαρκέσουν τα γυρίσματα. Γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε όλη την περιοχή της Κόνιτσας, αλλά και στο σπίτι του Αγίου Παϊσίου, ενώ ο Προκόπης Αγαθοκλέους που υποδύεται τον Άγιο έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την διαδρομή του, πατώντας στα βήματα του Αγίου. Η προβολή της σειράς θα πραγματοποιηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA από τον Φεβρουάριο του 2024. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Foss productions.
πηγή orthodoxianewsagency.gr

Top Post Ad

---------------

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael