Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Ακινητοποίησαν 18χρονη μέσα στο σπίτι της... και την λήστεψαν!

 

Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 18χρονης ημεδαπής στην οικία της και κλοπή από οικία, σε περιοχές της Κοζάνης

Σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού,

ενώ αναζητείται προκειμένου ταυτοποιηθεί ακόμη ένα άτομο

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς είχε ως αποτέλεσμα την άμεση εξιχνίαση ληστείας σε βάρος 18χρονης ημεδαπής στην οικία της, καθώς και κλοπής από οικία, που διαπράχθηκαν πρωινές και βραδινές ώρες της 14 και 13 Ιουλίου 2023, αντίστοιχα, σε περιοχές της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ληστείας και της κλοπής σε βάρος ενός αλλοδαπού, ενώ αναζητείται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία ακόμη ενός ατόμου.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 14-07-2023, οι προαναφερόμενοι εισήλθαν σε οικία, σε περιοχή της Κοζάνης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό αυτής το χρηματικό ποσό των -155- ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, -2- κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους σε αυτήν και ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τους χώρους της, προκειμένου να αφαιρέσουν οτιδήποτε άλλο, αντιλήφθηκαν ότι εντός αυτής βρισκόταν και η 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε, ότι οι προαναφερόμενοι βραδινές ώρες της 13-07-2023, αφού παραβίασαν πόρτα οικίας, σε περιοχή της Κοζάνης, εισήλθαν στο εσωτερικό αυτής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -3.100- ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael