Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΟΚ στην Μπανγκόκ: Κόλλησε το πόδι της σε κυλιόμενο διάδρομο και το ακρωτηρίασαν!

Τρομακτικές στιγμές έζησε μια 57χρονη γυναίκα στο αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ όταν κόλλησε σε κυλιόμενο διάδρομο και της ακρωτηρίασαν το πόδι ώστε να την απεγκλωβίσουν.

Όπως δήλωσε ο γιος της, η οικογένεια ήταν«σοκαρισμένη» και ανησυχούσε για την ψυχική της υγεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (29/06).

«Το ηθικό της μητέρας μου είναι αρκετά ανησυχητικό…

Καταφέραμε να της μιλήσουμε λίγο πριν και μετά την επέμβαση…

Παρόλο που έδειχνε τη δύναμή της μέσω της έκφρασης του προσώπου και του τόνου της φωνής της, ξέραμε ότι κατά βάθος ήταν συντετριμμένη επειδή έχασε ξαφνικά ένα πόδι» σημείωσε ο Kit Kittirattana.

Ακόμα συμπλήρωσε πως «η οικογένειά μας γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορούμε ούτε να κάνουμε το πόδι της να λειτουργήσει όπως πριν, ούτε να επαναφέρουμε την ίδια ζωή που είχε ζήσει».

Το χρονικό

Η 57χρονη πήγαινε να επιβιβαστεί σε πτήση, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα και το πόδι της κόλλησε αφού σκόνταψε πάνω στη βαλίτσα της.

Σύμφωνα με το BBC, φωτογραφίες στο διαδίκτυο έδειχναν τη γυναίκα σε καθιστή θέση με το αριστερό της πόδι σφηνωμένο κάτω από τον κυλιόμενο διάδρομο, ενώ μια ροζ βαλίτσα δίπλα της είχε χάσει δύο ρόδες.

Οι κίτρινες πλάκες χτένας πάλι που συνήθως βρίσκονται στο τέλος των κυλιόμενων διαδρόμων είχαν επίσης σπάσει.

γυναίκα ακρωτηριασμός πόδι εγκλωβίστηκε σε κυλιόμενο

Η διοίκηση του αεροδρομίου δήλωσε με τη σειρά της ότι «λυπάται βαθύτατα» για το περιστατικό και ότι θα αποζημιώσει τη γυναίκα για τη μερική απώλεια του αριστερού της ποδιού, καθώς και ότι θα αναλάβει τα ιατρικά της έξοδα.

 

πηγη  mynews.gr

 

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael