Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φοιτητική στέγη: Τι απίστευτο ζητούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων-«Ελάτε από… Σεπτέμβριο» (βίντεο)

Μεγάλη είναι ήδη η ζήτηση φοιτητικής στέγης από γονείς μαθητών, οι οποίοι πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και οι οποίοι θα περάσουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα άλλων πόλεων της χώρας, όπου και θα φοιτήσουν τα επόμενα χρόνια. Οι ανάγκες εύρεσης σπιτιών είναι άμεσες, ωστόσο παρατηρούνται δυσκολίες, αν και βρισκόμαστε αρκετά πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την καλοκαιρινή σεζόν, ζητούν… υπομονή από τους υποψήφιους ενοικιαστές-γονείς, προκειμένου να κερδίσουν έσοδα στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ούτε λίγο-ούτε πολύ δηλαδή τους ζητούν να έρθουν από… Σεπτέμβριο, προκειμένου να ενοικιάσουν τα ακίνητά τους σε πιθανούς τουρίστες!

Γεγονός που προξενεί και εκνευρισμό και έξτρα άγχος σε γονείς, οι οποίοι θέλουν να οργανώσουν τη ζωή των παιδιών τους, εξασφαλίζοντας και κατάλυμα και καλές συνθήκες διαβίωσης.

Από εκεί και πέρα, οι «ειδικοί» επί της αναζήτησης στέγης, κρούουν καμπανάκι κινδύνου, για να αποφευχθούν φαινόμενα απάτης, καθώς πάντοτε καραδοκούν επιτήδειοι, οι οποίοι τάζουν… σπίτια, παίρνουν προκαταβολές και γίνονται… καπνός.

Γι’ αυτό και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρατικού καναλιού, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται σε πιστοποιημένους μεσίτες, οι οποίοι και θα τους δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις με μεγαλύτερη ασφάλεια.


mynews.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael