Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φλώρινα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο εργαζόμενος που «κεραυνοβολήθηκε» από ρεύμα

Τι λέει ο ΑΔΜΗΕ

Ρεύμα υψηλής τάσης διαπέρασε το σώμα εργαζόμενου του ΑΔΜΗΕ στην προσπάθειά του να κόψει δέντρα. Ένα κλαδί που έπεσε σε καλώδιο με υψηλής τάσης ρεύμα είχε ως αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να τραυματιστεί βαριά.

Ο εργαζόμενος, ο οποίος φέρει εκτεταμένα εγκαύματα στο 55% του σώματός του, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Φλώρινας όπου διασωληνώθηκε, ενώ στην συνέχεια διακομίστηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκαυμάτων, στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ

Τη συγκρότηση Επιτροπής Διερεύνησης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ για το ατύχημα που συνέβη σήμερα στην περιοχή της Φλώρινας, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο εργαζόμενος της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς, Αναστάσιος Δέλλιος.

 Όπως αναφέρει ο ΑΔΜΗΕ, ο εργαζόμενος συμμετείχε σε κλιμάκιο του Διαχειριστή, που εκτελούσε εργασίες κλαδεμάτων δέντρων πλησίον της Γραμμής Μεταφοράς 400 kV Φλώρινας-Μπίτολα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών ένα από τα δέντρα έπεσε κοντά στη Γραμμή Μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να υποστεί ηλεκτροπληξία. Δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του στο πεδίο, διακομίστηκε, άμεσα, στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλεύεται.

Οι υπηρεσίες του ΑΔΜΗΕ προχώρησαν, άμεσα, σε αναγγελία του ατυχήματος στις αρμόδιες Αρχές, σύμφωνα με το νόμο.

Ο ΑΔΜΗΕ αναφέρει, τέλος, ότι συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια του τραυματία και πράττει όλα όσα απαιτούνται για να επιστρέψει, γρήγορα, υγιής στους δικούς του ανθρώπους.

 

 

 

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael