Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Φωτιά στη Μαγνησία: Ο βοσκός λίγο πριν πεθάνει ζητούσε βοήθεια για τα πρόβατά του (βίντεο)

Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες» έλεγε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ για τον 45χρονο

Έκκληση για βοήθεια ώστε να σωθούν τα πρόβατά του από τη φωτιά απηύθυνε ο βοσκός που βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά στο Βελεστίνο. Η κάμερα της ΕΡΤ είχε βρεθεί στο σημείο, με τη δημοσιογράφο να μεταδίδει ζωντανά το γεγονός.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί» σημείωνε η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου και συμπλήρωνε:

«Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει».

Αργότερα η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος που φαινόταν στην κάμερα, ήταν ο βοσκός που έχασε τη ζωή του. «Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν» ανέφερε στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι το ποιμνιοστάσιο στο οποίο είχε μεταβεί ο βοσκός μετατράπηκε σε στάχτη από τη μανία της μεγάλης πυρκαγιάς. Ο αδερφός του δήλωσε στις αρχές ότι δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες ώρες. Έκτοτε, όπως φέρεται να ενημέρωσε τις αρχές, δεν είχε κατορθώσει να τον εντοπίσει.

 

ΠΗΓΗ


Top Post Ad

---------------

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael