Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Φλώρινα: Σύλληψη 6 αλλοδαπών για απάτη -Μετέφεραν παράνομα 5.300 ευρώ από λογαριασμό 48χρονου

Εξιχνιάστηκε υπόθεση παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών και απάτης με υπολογιστή που διαπράχθηκε στη Φλώρινα

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και άλλων ατόμων

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, υπόθεση παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων και απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 48χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 48χρονος κατήγγειλε ότι τέλη Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, άγνωστο άτομο αφού επικοινώνησε μαζί του μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε και απέκτησε παράνομα πρόσβαση στο λογαριασμό e-banking του, ενώ στη συνέχεια μετέφερε χρηματικό ποσό μεγαλύτερο των -5.300- ευρώ από το λογαριασμό του 48χρονου σε έτερους λογαριασμούς.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία έξι αλλοδαπών ηλικίας από 20 έως 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για παράνομη πρόσβαση σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων και απάτη με υπολογιστή, ενώ αναζητούνται να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία και άλλων ατόμων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael