Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αγρότης έβαλε ανεμιστήρες μπροστά στα άλογα για να τα δροσίσουν από τον καύσωνα!

Καλοκαίρι σημαίνει ελαφριά ρούχα, παραλίες και ηλιοφάνεια. Ωστόσο, η υπερβολική ζέστη μπορεί να είναι επικίνδυνη για την υγεία τόσο των ανθρώπων όσο και των ζώων. Για τον ίδιο λόγο, είναι σημαντικό να παραμένετε ενυδατωμένοι, να προστατεύετε το δέρμα σας με αντηλιακό και να αποφεύγετε την έκθεση στο έντονο ηλιακό φως.

Έχουμε κάποιες διαφορές με τα ζώα, αλλά μοιραζόμαστε κοινά δικαιώματα και εκτιμούμε τη ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τόσο στο σπίτι όσο και στις φάρμες, πρέπει να ενυδατώνονται και να προστατεύονται από τη θερμοπληξία. Κατ’ αρχήν, αυτό ισχύει για όλα τα είδη ζώων. Ένας αγρότης στο Μεξικό εγκατέστησε έναν ανεμιστήρα για να δροσίζει τα άλογά του.


Το βίντεο και η πράξη που έγιναν viral

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο TikTok μέσω του λογαριασμού ‘ manuelon20 ‘, όπου μπορείτε να δείτε τα άλογα στους στάβλους τους, ενώ λαμβάνουν καθαρό αέρα από τον ανεμιστήρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά τους . Παλεύοντας έτσι τους 45 βαθμούς που έφερε μαζί του το κύμα καύσωνα στο Μεξικό .

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν σχολίασαν αμέσως τη χειρονομία.


Μεταξύ των μηνυμάτων ήταν όπως “Στη δουλειά μου δεν προσπάθησαν καν να μου αγοράσουν έναν ανεμιστήρα επειδή δεν γεννήθηκα άλογο”, “Αυτό σημαίνει να τα αγαπάς”, “Ακόμη και τα άλογα είναι πιο σημαντικά από εμένα” και “Είναι όμορφο”.
Το βίντεο δεν συγκέντρωσε αμέσως πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

 

πηγη petkeepers.gr

Top Post Ad

---------------
 

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael