Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο Champions League! (βίντεο)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Ίντερ 1-0 στον μεγάλο τελικό του Champions League και έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάκτηση του τροπαίου.
Ήρωας για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αναδείχθηκε ο Ρόδρι που σκόραρε το μοναδικό γκολ του τελικού στο 68ο λεπτό, ενώ ο Λουκάκου έχασε αδιανόητη ευκαιρία στο 89' για να ισοφαρίσει και να στείλει τον τελικό πιθανότατα στην παράταση.

Δύο χρόνια μετά την ήττα στον τελικό του Πόρτο από την Τσέλσι, η Σίτι κατέκτησε το μοναδικό τίτλο που έλειπε από την τροπαιοθήκη της και ο προπονητής της πανηγύρισε την κορυφαία διάκριση στην 7ετη παρουσία του στο τιμόνι του συλλόγου. Ήταν το τρίτο βαρύτιμο τρόπαιο στην καριέρα του Καταλανού τεχνικού, μετά από τα δύο που είχε πάρει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα το 2009 και το 2011.

Η Ίντερ προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της, είχε τις ευκαιρίες της, αλλά στη μοναδική φορά που αδράνησε η άμυνά της, το πλήρωσε. Απέτυχε έτσι να κλείσει με ένα τρίοτο τίτλο την χρονιά, μετά το Super Cup Ιταλίας και το Coppa Italia και να ανέβει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2010 και για τέταρτη φορά στην Ιστορία της (1964, 1965 ως Κύπελλο Πρωταθλητριών)




iefimerida.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael