Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πτολεμαΐδα: «3x3 Street Basketball 2023» - Από 2 έως 4 Ιουνίου 2023

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης του 3x3, διοργανώνει το τουρνουά 3x3 Street Basketball Πτολεμαΐδα 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 02-04 Ιουνίου 2023 (αντί στις 23-25.06.2023 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο και άλλαξε λόγω Εθνικών Εκλογών).

Το 3x3 Street Basketball Πτολεμαΐδα 2023 αποτελεί το δεύτερο σταθμό μιας σειρά πέντε (5) τουρνουά 3x3, η οποία έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Lite Quest, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στο FIBA 3x3 Challenger για τη νικήτρια ομάδα της σειράς στην ηλικιακή κατηγορία Men+18.

Ηλικιακές Κατηγορίες συμμετοχής:
Men +18
Men U18
Men U16
Men U14
Women +18
Women U18
Women U16
Women U14
Mixed U12

Η διοργάνωση 3x3 Street Basketball Πτολεμαΐδα 2023 μέσω αυτής της προσπάθειας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  προωθεί και διαδίδει το αθλήμα 3x3 στην Ελλάδα, με σκοπό την προσέλκυση νέων αθλητών, την ανάδειξη ταλέντων και τη δημιουργία δυνατών Εθνικών Ομάδων που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους και την διάκριση σε διεθνείς διοργανώσεις με απώτερο σκοπό τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028. 

Η συμμετοχή όλων είναι δωρεάν.

Για το σκοπό αυτό, η ΕΟΚ παραθέτει παρακάτω κάποιες πληροφορίες που θα φανούν χρήσιμες στα ενδιαφερόμενα σωματεία και αθλητές προκειμένου να λάβουν μέρος σε μια εντυπωσιακή και άκρως ενδιαφέρουσα διοργάνωση στην πόλη της Πτολεμαΐδας στις 2-4 Ιουνίου 2023.

Έγγραφή στο 3x3 Street Basketball Πτολεμαΐδα 2023 (02-04.06.2023)

Οι εγγραφές γίνονται μέσω του play.fiba3x3.com και κλείνουν περίπου μια εβδομάδα πριν τη διοργάνωση. 

Ακολουθεί ο σχετικός σύνδεσμος:
https://play.fiba3x3.com
Διαδικασία εγγραφής στο play.fiba3x3

Κάθε αθλητής πρέπει να δημιουργήσει το δικό του profile στη σελίδα play.fiba3x3, μέσω του οποίου θα μπορεί να δηλώνει συμμετοχή σε όποιο τουρνουά επιθυμεί ώστε να συγκεντρώνει πόντους για την κατάταξη (ranking) σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Αφού δημιουργηθούν profiles για κάθε έναν από τους παίκτες της ομάδας, γίνεται επιλογή του συγκεκριμένου τουρνουά στην ενότητα «Events» (αναζήτηση με ονομασία της πόλης) και συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία ακολουθώντας τα βήματα όπως υποδεικνύονται από τη ροή της σελίδας.

Ομάδες 3x3
Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στην σύνθεση της μέχρι 4 αθλητές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA (3 παίκτες στο γήπεδο και 1 αναπληρωματικός). 

Κάθε αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε μία μόνο ομάδα κατά την διάρκεια των τουρνουά της ΕΟΚ. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει στο roster της μέχρι 6 αθλητές, οι οποίοι θα εναλλάσσονται από τουρνουά σε τουρνουά.


Top Post Ad

https://i.imgur.com/W4cdK6E.jpeg

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael