Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τέταρτη ημέρα κερδών για το αργό

Σε ανοδικό έδαφος ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τρίτης το πετρέλαιο, συμπληρώνοντας τέσσερις διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις καθώς οι τιμές συνεχίζουν να βρίσκουν στήριξη στην αιφνιδιαστική απόφαση του OPEC+ να μειώσει την παραγωγή του κατά πάνω από 1 εκατ. βαρέλια την ημέρα. 

Ειδικότερα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Μαϊού πρόσθεσε 29 cents ή 0,4% και έκλεισε στα 80,71 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο από τις 26 Ιανουαρίου. 

Το Brent Ιουνίου με οριακά κέρδη 1 cent έκλεισε στα 84,94 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures, το υψηλότερο από τις 6 Μαρτίου. 

Και τα δύο συμβόλαιο ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Δευτέρας με άλμα άνω του 6% μετά την ανακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας και άλλων μελών του OPEC+ την Κυριακή ότι θα προχωρήσουν σε συνδυασμένες περικοπές συνολικού ύψους 1,16 εκατ. βαρέλια την ημέρα με έναρξη από τον Μάιο. Από την πλευρά της η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τις περικοπές των 500.000 βαρελιών την ημέρα μέχρι το τέλος του έτους.  

 

capital.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael