Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις

Συνελήφθησαν χθες (07-04-2023) το βράδυ, σε περιοχές της Κοζάνης, από αστυνομικούς Ομάδων του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) ημεδαποί, 43 και 20 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 43χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael