Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες στα ντέρμπι για ΠΑΟ και ΑΕΚ! (βίντεο)

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία του λεπτά, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. 

«Χρυσή» αλλαγή, σε ένα ακόμη ματς για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, διατηρώντας την ομάδα του στην κορυφή της κατάταξης. 

Νωρίτερα, o Ντάγκλας Αουγκούστο (85'), που είχε και δοκάρι, είχε ισοφαρίσει το γκολ του Μπερνάρ (38’) με το οποίο είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι.

Τεράστιας σημασίας κι αξίας νίκη σημείωσε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, επικρατώντας με το εμφατικό 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off, έπειτα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Παναθηναϊκό στους 72 βαθμούς, σε μία μάχη σώμα με σώμα των «πράσινων» και των «κιτρινόμαυρων» για τον εφετινό τίτλο της Super League. Ο Γκατσίνοβιτς στο 7’, ο Λιβάι Γκαρσία με πέναλτι στο 82’ κι ο Μάνταλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σημείωσαν τα γκολ της νίκης των «κιτρινόμαυρων», με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 54’ με τον Μπακαμπού.

Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε πρόωρα μέσα σε τρομερή ένταση, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν πάρα πολύ έντονα στον Ιταλό διαιτητή Νταβίντε Μάσα για το πέναλτι που καταλόγισε στο 80ό λεπτό υπέρ του Βίντα, αλλά και το τρίτο γκολ της ΑΕΚ, φωνάζοντας για επιθετικό φάουλ του Άμραμπατ πάνω στον Ρέαμπτσιουκ.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι οπαδοί εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με τους διαιτητές και τους παίκτες της ΑΕΚ να τρέχουν στα αποδυτήρια.


Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε με 3-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Βλάντιμιρ Νταρίντα (27') και Αμπουμπακάρ Καμαρά (77', 80' πέν.) τα γκολ για την ομάδα του Απόστολου Τερζή, που πήρε την παρθενική της νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης, αφήνοντας τους Θεσσαλούς 4 βαθμούς μακριά.


 zougla.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael