Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super Legue: Πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναικός... Νικη για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Πάσχα στην κορυφή της Super Legue, με «συγκάτοικο» την ΑΕΚ θα κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζοντας εξαιρετικά για 45 λεπτά στο πρώτο μέρος και με σωστή διαχείριση στο δεύτερο, νίκησε δίκαια με 2-0 τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Ο Σπόραρ στο 28΄ και το αυτογκόλ του Ελ Αραμπί στο 35΄ έκριναν το σπουδαίο ματς, με τους «πράσινους» να δείχνουν πιο αποφασισμένοι από τους αντιπάλους τους και να φτάνουν δίκαια στην 2η νίκη τους στο μίνι πρωτάθλημα (έχουν και δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Βόλο), ενώ για τον Ολυμπιακό, που ήταν κακός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ήταν η πρώτη ήττα (προερχόταν από δύο νίκες και μία ισοπαλία) και, πλέον, η υπόθεση τίτλος για τους Πειραιώτες δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.


Για ακόμα μία φορά, ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ! Με γκολ του Ελβετού στο 82΄ και το 90+5΄, η Ένωση νίκησε 3-1 τον Άρη στην «ΟΠΑΠ Αρένα» και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την 4η αγωνιστική των play off της Super League. Νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με πέναλτι του Γκαρσία στο 36΄, ενώ ο Άρης είχε ισοφαρίσει με τον Ιτούρμπε στο 45+1΄.

 

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 4-2 του Βόλου στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League. Ίνγκι Ινγκασον (6’), Κάλεντ Νάρεϊ (16’, 27’) και Τιάγκο Ντάντας (45+4’) πέτυχαν τα γκολ των «ασπρόμαυρων», ωστόσο η χαρά του Ραζβάν Λουτσέσκου μετριάστηκε από τους τραυματισμούς των Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο –του πρώτου μάλιστα είναι μυϊκός, με τον Μαροκινό να αποχωρεί με κλάμματα. Τάσος Τσοκάνης (58’) και Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (88') μείωσαν στο δεύτερο μέρος για τους Θεσσαλούς, που παραμένουν στο -1 από τον πέμπτο Άρη.

 Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

zougla.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael