Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

176.000,00 ευρώ δωρεά του Ιδρύματος Μιχαήλ & Αλεξάνδρας Κουκουλίδου σε παιδικές χαρές στη Σιάτιστα

Δελτίο Τύπου

Συντήρηση, ανακαίνιση και βελτίωση πάρκων και παιδικών χαρών στη Σιάτιστα, προϋπολογισμού 176.000,00 ευρώ από δωρεά του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας «Κωνσταντίνος Τράντος και Οδυσσέας Τράντος ΟΕ- Παπαποστόλου Ευάγγελος», σύμβαση έργου που περιλαμβάνει τη συντήρηση, την ανακαίνιση και την βελτίωση των πάρκων και των παιδικών χαρών στην Σιάτιστα.

Συγκεκριμένα πρόκειται να αναπλασθεί η παιδική χαρά δίπλα στο Ναό του Αγίου Αχιλλείου, η παιδική χαρά του Κουκουλιδείου Νηπιαγωγείου και το πάρκο κοντά στη βόρεια είσοδο της πόλης, απέναντι από την Πλατεία Εθνικής Συμφιλίωσης.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 176.000,00 ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από δωρεά του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου.

Η Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των πάρκων και των παιδικών χαρών, που είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος αναψυχής και κοινωνικοποίησης των παιδιών και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Επίσης, η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για ακόμη μία φορά θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος για την ανιδιοτελή προσφορά του.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael