Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ημέρα Παιδικού βιβλίου στη Βιβλιοθήκη Σιάτιστας (φωτο)

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Παιδικού βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν η  Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας πραγματοποίησε την  δεύτερη εκδήλωση της την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023,  με φιλοξενούμενη τη συγγραφέα  κ. Ελένη Φραγκούλη.  

Η κ. Φραγκούλη Ελένη μας παρουσίασε  με μοναδικό τρόπο το βιβλίο της: «Μια μυθολογία σκέτο ποίημα, απ΄την αρχή ... στον Ηρακλή».

Τα παιδιά μέσα από τη μουσικορυθμική και θεατρική απόδοση των στίχων είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν στη χρονογραμμή  από  τη μυθολογική δημιουργία του κόσμου  μέχρι  και το τέλος του Ηρακλή. Ταξίδεψαν στη μυθική εποχή των Τιτάνων και των Γιγάντων, γνώρισαν τα μυστικά των Θεών του Ολύμπου και τις περιπέτειες του Ηρακλή με την συνοδεία της μουσικής και  των τραγουδιών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν τα παιδιά της Γ΄τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και της Β΄ & Γ΄ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας .

Ευχαριστούμε πολύ τους Εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τα παιδιά: κ. Ζωή Σαμαρά, την κ. Τζαναμπέτη Κατερίνα, τον κ. Αθανάσιο Γκόλια, την κ. Μαρία Καλεμκερίδου , τον κ.  Βασίλη Σαμαρά και την κ. Χλιαρά Μαρία.

 

Δημόσια Βιβλιοθήκη Σιάτιστας

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael