Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κύμα καταλήψεων σε Βόλο και Λάρισα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πυροδότησε κύμα καταλήψεων στα σχολεία και στη Μαγνησία. Συζητήσεις γίνονταν από το πρωί μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών για το θέμα, ενώ την Τετάρτη 8 Μαρτίου οργανώνεται συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι από φοιτητές και μαθητές που θα ξεκινήσει από το Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σήμερα από το πρωί σε κατάληψη βρίσκονται επτά σχολεία ενώ σε άλλα τρία οι μαθητές αποφάσισαν αποχή από τα μαθήματα. Συγκεκριμένα, υπό κατάληψη τελούν: Γυμνάσιο Αγριάς, Γυμνάσιο Λεχωνίων, 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, 4ο ΓΕΛ Βόλου, 5ο ΓΕΛ Βόλου, 3ο ΕΠΑΛ Βόλου και 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας. Αποχή από τα μαθήματα όλη την ημέρα αποφάσισαν οι μαθητές στο 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, ενώ δίωρη αποχή θα κάνουν οι μαθητές στο 7ο Γυμνάσιο Βόλου και στο 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας.

Καταλήψεις σε σχολεία της Λάρισας για την τραγωδία στα Τέμπη

Σε κατάληψη βρίσκονται σήμερα το 9ο και το 11ο Γενικό Λύκειο Λάρισας από μαθητές που διαμαρτύρονται για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Αυτό αναφέρει σχετική ενημέρωση από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Εν τω μεταξύ προς λήξη βαίνει η κατάληψη των προηγούμενων ημερών στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Λάρισας μετά από σχετική συνεννόηση της διεύθυνσης με τους μαθητές των σχολείων. Υπενθυμίζεται ότι μαθητές πραγματοποίησαν ογκώδη συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης για τα αδικοχαμένα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών την περασμένη Παρασκευή στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

 

ertnews.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael