Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σέντρα στο Περιστέρι! Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για τα δοκάρια με την μεζούρα...

 

Στο γήπεδο θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους οι δύο ομάδες, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της Ένωσης για την υπόθεση με τα δοκάρια.

Δικαίωση για τον Ατρόμητο και σε δεύτερο βαθμό, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενάντια στη Πρωτόδικη απόφαση της Super League αναφορικά με το επεισοδιακό ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω δοκαριών.

Το εν λόγω παιχνίδι είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί αρχικά στις 5 Φεβρουαρίου. Όμως, η έντονη βροχόπτωση που είχε πλήξει την Αττική προκάλεσε πρόβλημα με το ύψος στις δύο εστίες του Σταδίου του Περιστερίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε καταθέσει ένσταση, ζητώντας να πάρει το ματς στα χαρτιά με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Ατρόμητος, ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» είχαν βγει «νικητές» κατά την εξέταση της υπόθεσης από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Super League.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ένωση προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων, ζητώντας να ακυρωθεί η πρωτόδικη απόφαση που έστελνε τις δύο ομάδες και πάλι στο γήπεδο. Όμως, η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ ήταν αρνητική, κάτι που σημαίνει πως Ατρόμητος και ΑΕΚ θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague».

 
onsports.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael