Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Μόνος πρώτος ο ΠΑΟ -Άλωσε την OPAP Arena ο Ολυμπιακός... Νίκη για ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο της Super League ο Παναθηναϊκός, καθώς πέρασε με νίκη 2-0 απ’ το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής κι επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ήττα της ΑΕΚ απ’ τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena», μπαίνοντας πλέον στην εκκίνηση των play off με δύο βαθμούς διαφορά απ’ τους «κιτρινόμαυρους».

Την πρώτη της ήττα μετά από 14 διαδοχικές νίκες στην Opap Arena υπέστη η ΑΕΚ, που έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό στην 26η αγωνιστική της Super League. 

Με καρδιά πρωταθλητή, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και μπήκαν για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου, εν όψει των play off. Οι Μουκουντί (50΄-αυτογκόλ), Μπακαμπού (53΄) και Κανός (67΄) σκόραραν για τους νικητές, ενώ μείωσε για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ στο 81΄.

Το γκολ του Μπράντον Τόμας στο 30ο λεπτό ήταν αυτό που χάρισε στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε ματς για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πιστοποίησε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους μπροστά στην εστία του Ντόμινικ Κοτάρσκι και χάνοντας ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο, για περισσότερα γκολ.

 

zougla.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael