Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καναδάς: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πεζούς – Δύο νεκροί και εννιά τραυματίες

Τραγωδία στον Καναδά με φορτηγό να σκοτώνει κόσμο

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν όταν ανοικτό ημιφορτηγό έπεσε πάνω τους στη μικρή πόλη Αμκουί, στην επαρχία Κεμπέκ του Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Δευτέρα (13/3)

Ο 38χρονος οδηγός αρχικά διέφυγε, αλλά κατόπιν παραδόθηκε στις αρχές· διενεργείται έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες της τραγωδίας, δήλωσε η Ελέν Σεν-Πιερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας Κεμπέκ.

Οι νεκροί είναι άνδρες ηλικίας περίπου 70 και 60 ετών, ενώ οι δύο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την κυρία Σεν-Πιερ.

Δεν είναι σαφές μέχρι στιγμής αν ο οδηγός χτύπησε τους πεζούς από πρόθεση. Επιτόπου σπεύδουν ψυχολόγοι για να υποστηρίξουν ανθρώπους που υπέστησαν σοκ, σύμφωνα με τις τοπικές υπηρεσίες υγείας.

Ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανέφερε μέσω Twitter πως «η καρδιά του βρίσκεται στους κατοίκους της Αμκουί», μικρής πόλης κάπου 6.000 κατοίκων, 415 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Κεμπέκ.

Το θανατηφόρο συμβάν καταγράφεται έναν μήνα αφού ασκήθηκε ποινική δίωξη για φόνο σε οδηγό λεωφορείου που έριξε το όχημά του πάνω σε βρεφονηπιακό σταθμό σε προάστιο του Μόντρεαλ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο παιδιά.

thestandard.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael