Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επιπλέον εκπτώσεις στα δημοτικά τέλη για τις ευπαθείς ομάδες στο Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, προβαίνει σε επιπλέον εκπτώσεις στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Τα νέα τέλη καθορίζονται ως εξής:

- Έκπτωση 50% για τους απόρους.

- Έκπτωση 50% για τις πολύτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.

- Έκπτωση 30% για τις τρίτεκνες οικογένειες, όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €, προσαυξανόμενο με 2.000,00 € για κάθε προστατευόμενο τέκνο, με ένα (1) τουλάχιστον προστατευόμενο τέκνο.

- Έκπτωση 50% για ανάπηρους ή οικογένειες που έχουν προστατευόμενο μέλος με ποσοστό αναπηρίας άνω των 67% όπου το ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 20.000 €.

- Έκπτωση 40% για μονογονεϊκές οικογένειες όπου το ετήσιο συνολικό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 18.000 €.

Οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν στοιχεία σχετικά με την υποβολή αίτησης και τα απαραίτητα δικαιολογητικό στην ιστοσελίδα του Δήμου: https://voio.gr/deltio-typou-nees-meioseis

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που λαμβάνεται προκειμένου να υποστηριχτούν οικονομικά οι συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα. 

 

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael