Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δυτ. Μακεδονία: «Ποτέ ξανά…» το σύνθημα των μαθητών για την τραγωδία στα Τέμπη

Σχηματίζοντας ένα ερωτηματικό στο τέλος της λέξη “Έφτασες” με τα σώματά τους, μαθητές του ΓΕΛ και Γυμνασίου Σερβίων πραγματοποίησαν την δική τους διαμαρτυρία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. “Δεν ήταν λάθος, ήταν έγκλημα” έγραφε το πανό, που κρατούσαν στα χέρια τους, με πορεία από τα σχολεία τους έφτασαν μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης.

Δυτ. Μακεδονία: «Ποτέ ξανά…» το σύνθημα των μαθητών για την τραγωδία στα Τέμπη
Δυτ. Μακεδονία: «Ποτέ ξανά…» το σύνθημα των μαθητών για την τραγωδία στα Τέμπη

Με σύνθημα «Ποτέ ξανά…» πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία και από μαθητές του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Πτολεμαΐδας. Ωστόσο σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Δυτ. Μακεδονία: «Ποτέ ξανά…» το σύνθημα των μαθητών για την τραγωδία στα ΤέμπηΔυτ. Μακεδονία: «Ποτέ ξανά…» το σύνθημα των μαθητών για την τραγωδία στα Τέμπη

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Κοζάνης και Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων Κοζάνης πραγματοποίησαν την διαμαρτυρία στην είσοδο των σχολών τους στην Πολυτεχνειούπολη στη ΖΕΠ στην Κοζάνη, ενώ έδωσαν ραντεβού στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα συμμετέχουν παράλληλα όπως ανακοίνωσαν φορείς, συλλογικότητες, σύλλογοι, σωματεία της περιοχής.

ΕΡΤ- Κοζάνης – Σύνταξη: Δέσποινα Αμαραντίδου

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael