Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Ημερίδα με θέμα: Δράση ευαισθητοποίησης μαθητών των δημοτικών σχολείων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα νερού, η οποία καθιερώθηκε από τον Ο.Η.Ε. και γιορτάζεται παγκοσμίως στις 22 Μαρτίου, η Δ.Ε.Υ.Α. Βοϊου συμμετέχει στην δράση ευαισθητοποίησης μαθητών των δημοτικών σχολείων που διοργανώνεται από την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης κας Φίλιου Δήμητρας σε συνεργασία με τους μαθητές- δασκάλους - διευθυντές των επιμέρους σχολείων της γεωγραφικής περιοχής του Βοϊου.

Η Δράση θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνους.

Σε πρώτο χρόνο θα λάβουν μέρος τα σχολεία της Σιάτιστας, Γαλατινής και Εράτυρας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην κεντρική αίθουσα του Τραμπάντζειου στην Σιάτιστα στις 22 Μαρτίου.

Σε ύστερο χρόνο η Δράση αυτή θα συμπεριλάβει τις σχολικές μονάδες της Νεάπολης και του Τσοτυλίου.

Σκοπός της ημερίδας είναι να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σχετικά με το πολυτιμότερο αγαθό που έχει στην κατοχή του ο άνθρωπος. Το νερό.

Σκοπεύει επίσης να φέρει σε επαφή τους μαθητές με κομμάτια του κύκλου του νερού που ακόμη και ενήλικες αγνοούν.

Η υπόθεση του νερού είναι υπόθεση που αφορά σε όλους μας, μα πολύ περισσότερο αφορά στα παιδιά. Αφορά τους αυριανούς διαχειριστές αυτού του πλανήτη, αυτού του τόπου.

Συμμετέχουμε λοιπόν στην δράση αυτή και αναμένουμε με χαρά την εντολή των αυριανών πολιτών για το τρόπο με τον οποίο θα ήθελαν να διαχειριστούμε αυτό το αγαθό.

https://youtu.be/Mwu1J1iyfO8

 

Με εκτίμηση

Καλογερίδης Νικόλαος

Γενικός Δ/ντης Δ.Ε.Υ.Α. Βοϊου

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael