Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

«Δεν έχω τίποτα για να κηδεύσω - Να παραιτηθούν όλοι» (βίντεο)

Η μαρτυρία γυναίκας που έχασε σύζυγο και 5χρονο παιδί στα Τέμπη...

Στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε η κυρία Αντωνία, η οποία έχασε το 5χρονο παιδί της και τον σύζυγό της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μεταφέροντας τον πόνο και την οργή της.

«Θέλω να πω πως και μήνυση να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτοί θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα ίδια. Στο τρένο ήταν ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Το πρώτο βαγόνι έγινε σμπαράλια. Μπήκαν μέσα ζωντανοί και μου τους βγάλανε… ούτε μπορώ να τους κηδέψω. Να κηδέψω τι; Αποκαΐδια;»

Και συνεχίζει: «Βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και λένε στον κόσμο συγνώμη και ένα πένθος. Να το κάνουμε τι; Θα μας γυρίσουν πίσω τους ανθρώπους μας; Από αυτές τις μάνες θα γυρίσουν πίσω τα παιδιά τους; Να έρθουν ψυχολόγοι στο σπίτι μας να κάνουν τι; Δεν είμαστε τρελοί, τους ανθρώπους μας θέλουμε. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι βουλευτές που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε συλλυπητήρια και περνάει... το ίδιο κάνανε και στο αεροπλάνο που χαροπαλεύανε τα δύο παλικάρια μας (σσ. αναφέρεται στην πτώση του Phantom όπου σκοτώθηκε ο κυβερνήτης του Ευστάθιος Τσιτλακίδης, μαζί με τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα). Τα ίδια μας λένε και τώρα. Δεν θέλω στο σπίτι μου να πατήσει κανένας ψυχολόγος. Ούτε βουλευτής, ούτε κανείς. Χαροπαλεύουμε για τα παιδιά μας. Θα έπρεπε να ντρέπονται».

πηγη: ethnos.gr

Πατέρας αγνοούμενου από τα Τέμπη: «Είμαστε στο σκοτάδι» (βίντεο)

Τέμπη: «Η τύχη τους αγνοείται» - Δημόσια έκκληση

Καστοριανή ταξίδεψε μια ήμερα πριν με το ίδιο δρομολόγιο: «Λαχταρίσαμε χθες… το μοιραίο συνέβη σήμερα»

Σιδηρόδρομοι: Στις απαρχαιωμένες ελληνικές ράγες κινείται το διεθνές εμπόριο

Τέμπη: Στους 47 οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα - Πολλοί αγνοούμενοι

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael