Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δεν επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ η καταγγελία για απόπειρα αρπαγής του παιδιού Πτολεμαϊδα!

Δεν επιβεβαιώθηκε η καταγγελία του πατέρα σχετικά με την απόπειρα αρπαγής του παιδιού του μεσημέρι της Πέμπτης στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, και αφού η Ελληνική Αστυνομία εξέτασε όλες τις πτυχές του περιστατικού, η έρευνα έδειξε πως δεν επιβεβαιώθηκε ότι κάποιος πλησίασε το παιδί.

Είχε προηγηθεί επώνυμη καταγγελία του πατέρα του παιδιού ηλικίας 10 ετών, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε με τον “Π” κατήγγειλε το συγκεκριμένο γεγονός, με σκοπό την ενεργοποίηση των γονέων αλλά και των φορέων της πόλης.

Ο “Πτολεμαίος” όπως είχε την υποχρέωση απέναντι σε έναν πατέρα που αγωνιούσε για το παιδί του, δημοσίευσε την επώνυμη αυτή καταγγελία και διευκρίνισε ότι τα στοιχεία του καταγγέλλοντος ήταν στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Πριν την καταγγελία είχε προηγηθεί εμπλοκή και της διεύθυνσης της σχολικής μονάδας, η οποία και ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και όπως ήταν λογικό, κλήθηκε να συνδράμει και η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας η οποία εξελίσσεται εδώ και δύο ημέρες.

Για να διαλευκανθεί η υπόθεση, κλήθηκαν να καταθέσουν το βράδυ της Πέμπτης οι δύο γονείς του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας, ενώ ήταν παρόν και το ίδιο το παιδί στο οποίο υποβλήθηκαν ερωτήσεις παρουσία παιδοψυχολόγου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία. Από τη διαδικασία δεν προέκυψε κάποιο περαιτέρω εύρημα, συνεπώς το θέμα για τις Αρχές θεωρείται λήξαν. 


e-ptolemeos.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael