Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα για στελέχωση του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Τσοτύλι

«Καλλιόπη Βέττα: Να ικανοποιηθεί άμεσα το αίτημα για στελέχωση του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Τσοτύλι  - Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Αίτημα των κοινοτήτων της Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοίου για στελέχωση του Ακτινολογικού εργαστηρίου του Κέντρου Υγείας Τσοτυλίου».

Η ερώτηση βασίζεται στο από 6.3.22 αίτημα των Προέδρων των Κοινοτήτων των Δ.Ε. Νεάπολης του Δήμου Βοίου για την στελέχωση και λειτουργία του Ακτινολογικού Εργαστηρίου στο Κ.ΥΓ. Τσοτυλίου.

Αναφέρεται ότι η έλλειψη προσωπικού, παρά την ύπαρξη του απαραίτητου εξοπλισμού, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους κατοίκους των πλησιέστερων περιοχών, ειδικά στους ηλικιωμένους, καθώς αναγκάζονται να διανύουν πολλά χιλιόμετρα, πηγαίνοντας στην Κοζάνη για την διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων.

Ως εκ τούτου, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία, κίνδυνο και οικονομική επιβάρυνση, την ώρα που υπάρχουν αναξιοποίητες υποδομές στο Κ.ΥΓ. Τσοτυλίου.

Η στελέχωση του Ακτινολογικού εργαστηρίου είναι ένα δίκαιο αίτημα, που μπορεί και πρέπει να ικανοποιηθεί άμεσα, ώστε να παρέχονται οι βασικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της περιοχής.

Επισυνάπτεται η επιστολή των Προέδρων και η κοινοβουλευτική αναφορά της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης.


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael