Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγκλονισμένη η Θεσσαλoνίκη από την αυτoκτoνία αστυνoμικού που έπεσε με το αυτoκίνητο του στoν Θερμαϊκό

Νεκρός ανασύρθηκε ο αστυνομικός που έπεσε με το αμάξι στη θάλασσα

Ο άνδρας έδεσε στα χέρια του στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και έπεσε στη θάλασσα, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», φέρεται να είπε πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο αστυνομικός που το πρωί της Τετάρτης αυτοκτόνησε, πέφτοντας με το αμάξι του στον Θερμαϊκό. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάτι που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο grtimes, ο αστυνομικός έδεσε τα χέρια του με χειροπέδες στο τιμόνι του αυτοκινήτου του και έπεσε με αυτό στη θάλασσα. Ακόμα, ανέφεραν ότι άκουσαν έναν ιερέα να του φωνάζει «Αγόρι μου, γιατί; Για ποιον λόγο;», κι εκείνος να απαντά «Έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας», με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο έπασχε από καρκίνο.

Γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο ανέφερε στο thestival.gr ότι τον άκουσε να λέει «Τώρα θα δεις», πάτησε το γκάζι και βρέθηκε στον Θερμαϊκό.

«Είδαμε ένα αυτοκίνητο και μέσα έναν άνδρα γύρω στα 40 ετών. Μιλούσε στο τηλέφωνο και είπε “τώρα θα δεις”. Το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση, με ανοιχτό παράθυρο αλλά νομίζαμε ότι θα παρκάρει. Όταν γύρισα για να το δω ξανά, έπεσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στη θάλασσα. Καλέσαμε άμεσα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ήρθαν πολύ γρήγορα», δήλωσε.

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του λιμενικού έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και μετά από ώρα ανέσυραν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

 

πηγη: star.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael