Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Νίκες για ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Ολυμπιακό! (βίντεο)

Στην κορυφή της Super League με ένα αγώνα περισσότερο απ’ την ΑΕΚ επέστρεψε ο Παναθηναϊκός έπειτα απ’ τη νίκη του επί του Παναιτωλικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. 

Οι δύο Αργεντινοί Ντάνιελ Μαντσίνι (62’) και Σεμπαστιάν Παλάσιος (85’) «καθάρισαν» το τρίποντο για τους «πράσινους» που είχαν και τρία δοκάρια στο ματς (δύο με τον Χουάνκαρ και ένα με τον Κουρμπέλη), χάνοντας πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Κυριακή με 6-0 τον Ιωνικό στην Τούμπα, για την 25η αγωνιστική της Super League, με τον Νάρεϊ.

Το επιβλητικό σκορ υπέρ του δικεφάλου του Βορρά διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Αλέξις Ρομαό (2’.) και τα τέρματα των Κωνσταντέλια (24’), Μπράντον Τόμας (28’), Ζίβκοβιτς (30’), Κετζιόρα (54’) και Τζίμα (90’+1’), με τον τελευταίο να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον θρυλικό Γιώργο Κούδα.

Με εμφατικό τρόπο πέρασε την Κυριακή από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» η ΑΕΚ, κερδίζοντας με 3-0 τον ΟΦΗ, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι Νορντίν Άμραμπατ (43’, 49') και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (62') σημείωσαν τα γκολ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα που προσπέρασε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό κι έδειξε πανέτοιμη για τη συνέχεια της «διαβολοβδομάδας» που θα τη φέρει απέναντι σε Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Σε πάρτι μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον εντός έδρας αγώνα του με τον Λεβαδειακό, συντρίβοντας την Κυριακή με 6-0 τους Βοιωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 25η αγωνιστική της Super League, η οποία είναι η προτελευταία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι Πεπ Μπιελ (2’, 49') και Σέρτζι Κανός (86', 88') σκόραραν από δύο φορές, ενώ δίχτυα βρήκαν ακόμα και οι Ίνμπομ Χουάνγκ (38'), Σεντρίκ Μπακαμπού (58'πέν.).


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael