Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αντιδράσεις για τη νέα φανέλα της Εθνικής: «Ο γαλάζιος σταυρός θυμίζει σβάστικα»

Πλήθος αντιδράσεων για τη φανέλα της Εθνικής

Τη Δευτέρα (20/03) παρουσιάστηκε η νέα φανέλα με την οποία η Εθνική Ελλάδας θα αγωνιστεί στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024, ωστόσο μάλλον η νέα εμφάνιση δεν κέρδισε τις εντυπώσεις.

«Όλη η Ελλάδα σε μία φανέλα» ήταν το motto στην παρουσίαση, πολλές ωστόσο είναι οι αντιδράσεις καθώς ο γαλάζιος σταυρός όπως έχει αποδοθεί στην μπροστινή πλευρά της φανέλας θύμισε σε πολλούς σβάστικα και σε άλλους Φινλανδία, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο.

ΜέΡΑ25: Σταυρός με αγκυλωτές απολήξεις

Το ΜέΡΑ25 εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, η φανέλα αποτελεί «μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού». “Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα τ’ αόρατου εχθρού…” έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κ. Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις. Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει τη παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία».

Καράπαπας: Δεν είναι της Φινλανδίας;

«Τρομερή η νέα εμφάνιση της Φινλανδία! Τι; Δεν είναι της Φινλανδίας;», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καράπαπας.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στα social media:

 

 πηγη typosthes.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael