Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χρόνια πίσω γύρισε τους φιλάθλους ο διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ! Διπλό για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (βίντεο)

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής της Super League, που διεξήχθη την Κυριακή στην «Opap Arena», καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0), ξεκινώντας έτσι με βαθμολογικές απώλειες τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ.

Μετά από τη μοιρασιά στη Νέα Φιλαδέλφεια το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας το +2 από την ΑΕΚ, ωστόσο οι «πράσινοι» και οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που νίκησαν νωρίτερα τον Βόλο και τον Άρη, αντίστοιχα, να τους πλησιάζουν ακόμη περισσότερο.

Τραγική η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται -και να βγάζουν μάλιστα ανακοίνωση στο ημίχρονο- ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί στην περιοχή και για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε σε δύο περιπτώσεις ο Άμραμπατ, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

Από τη μεριά της η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για το πέναλτι και εν συνεχεία πήρε... πίσω στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων σε μαρκάρισμα του Παλάσιος στον Αραούχο και ειδικότερα για το γεγονός ότι ο ρέφερι άλλαξε την απόφασή του, δίνοντας επιθετικό φάουλ χωρίς ο ίδιος να ελέγξει τη φάση στο VAR.

Στο τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσόκαϊ. 

Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή σε διάστημα πέντε λεπτών στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο clasico της Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πιο συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» του Βορρά επιβλήθηκε με 2-1 του Άρη, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, κάνοντας έτσι «ποδαρικό» με το... δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον αγώνα του με αντίπαλο τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.

Οι Πειραιώτες νίκησαν άνετα την Κυριακή με 3-0 τους Θεσσαλούς, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Κασάμι (7΄) και Μπακαμπού (36΄), ενώ το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φορτούνης στο 81΄.

Με το «διπλό» ο Ολυμπιακός «έπιασε» την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση και βρέθηκε και αυτός στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό!


zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael