Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αναφορά για την ανάγκη επιδότησης των επιχειρήσεων της Δ. Μακεδονίας για το κόστος θέρμανσης

Η Αναφορά προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων αφορά την επιστολή των Επιμελητηρίων Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης και Φλώρινας, του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, της Ένωσης Ξενοδόχων Καστοριάς, του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών – Οικονομολόγων Ν. Καστοριάς και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, σχετικά με την ανάγκη για άμεση επιδότηση των επιχειρήσεων της Δυτικής  Μακεδονίας για το υπέρογκο κόστος θέρμανσης.

Στην επιστολή αποδεικνύεται πως από το Νοέμβριο του 2022 η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει έωλες υποσχέσεις και εμπαίζει τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο που περιμένει μάταια την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων. Οι συνεχείς και αλλεπάλληλες συσκέψεις των φορέων με αρμόδια  κυβερνητικά στελέχη, έχουν προσφέρει μόνο αοριστολογία την ώρα που οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται σκληρά από την οικονομική και ενεργειακή κρίση που οδήγησε στο υπέρογκο κόστος λειτουργίας τους.

Είναι ανάγκη η κυβέρνηση να αναγνωρίσει το πρόβλημα και να στηρίξει επιτέλους έμπρακτα τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας και να σταματήσει το παιχνίδι των επικοινωνιακών εντυπώσεων, υλοποιώντας αυτά που το ίδιο το Υπουργείο δεσμεύτηκε εδώ και ένα εξάμηνο.

 -----------------

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τoν κ. ΥπουργόΑνάπτυξης και Επενδύσεων

Θέμα: «Επιδότηση Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας για το Κόστος Θέρμανσης»

H Βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου, η βουλευτής Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και ηβουλευτής Φλώρινας Θεοπίστη Πέρκα καταθέτουνπρος τoν κ. ΥπουργόΑνάπτυξης και Επενδύσεωναναφορά την επιστολή των  Επιμελητηρίων  Καστοριάς,  Γρεβενών,  Κοζάνης  και  Φλώρινας,  του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, της Ένωσης Ξενοδόχων Καστοριάς, του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών –Φοροτεχνικών –Οικονομολόγων Ν. Καστοριάς  και  του  Συλλόγου  Ιδιοκτητών  Καταστημάτων  Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς, με θέμα: «Επιδότηση Επιχειρήσεων Δυτικής Μακεδονίας για το Κόστος Θέρμανσης», με την οποία ζητούν τις ενέργειες του Υπουργείου για την άμεση υλοποίηση της δράσης. 

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2023

 

Οι καταθέτοντες Βουλευτές

Τελιγιορίδου Ολυμπία

Βέττα Καλλιόπη

Πέρκα Θεοπίστη


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael