Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Θα κλείσουν νωρίτερα τα Σχολεία για το Πάσχα; (βίντεο)

Τι μπορεί να αλλάξει και την ημερομηνία που θα κλείσουν τα σχολεία πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που φέρουν τον πρωθυπουργό την επόμενη εβδομάδα να ανακοινώνει την ημερομηνία των εθνικών εκλογών για την Κυριακή 9 Απριλίου, τότε αυτό θα αλλάξει και την ημερομηνία που θα κλείσουν τα σχολεία. Όπως συνηθίζεται κάθε φορά που προκηρύσσονται εκλογές τα σχολεία που θα γίνουν εκλογικά κέντρα για τους ψηφοφόρους μένουν κλειστά την Παρασκευή και τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.
Φέτος αν οι εκλογές γίνουν στις 9 Απριλίου τότε τα σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 Απριλίου. Έτσι οι μαθητές θα πάνε τελευταία μέρα στο σχολείο πριν τις διακοπές του Πάσχα την Πέμπτη 6 Απριλίου. 

Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια θα λειτουργήσουν κανονικά όπως και στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως απαντώντας σε ερώτηση (χθες Σάββατο στην εκπομπή “Τώρα μαζί” στο OPEN) για το αν σε περίπτωση που οι εκλογές διενεργηθούν την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 τα σχολεία κλείσουν κάποιες ημέρες νωρίτερα. Η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως απάντησε πως στα σχολεία δεν θα γίνει μάθημα την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

 

 alfavita.gr

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael