Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεχίζουμε μαχητικά και εντείνουμε τον αγώνα μας -Μηχανοκίνητη πορεία στην Πτολεμαΐδα, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή 05/02/2023 στον Τύρναβο βρέθηκε αντιπροσωπία του συλλόγου στην συνάντηση που είχε η ΠΕΜ με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Εκεί συζητήθηκαν όλα τα αιτήματα που μπαίνουν πανελλαδικά. Από την συζήτησε φάνηκε ότι στις περιοχές και στα προϊόντα που υπάρχει μαζική και μαχητική συμμετοχή οι δυνατότητες ικανοποίησης των αιτημάτων είναι πολύ μεγαλύτερες. Διαφάνηκε επίσης η δυνατότητα με τα μπλόκα και την πίεση που ασκούμε να υπάρξουν άμεσα μέτρα μείωσης του κόστους παραγωγής στα οποία περιλαμβάνεται πολύ μεγαλύτερο ποσό για επιστροφή φόρου καυσίμων φέτος.

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ζήτησε από την Κυβέρνηση συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Υπουργούς ΥΠΑΑΤ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ για την εβδομάδα που διανύουμε για να συζητήσουμε και να πάρουμε συγκεκριμένες απαντήσεις επί των αιτημάτων μας. Περιμένουμε η Κυβέρνηση άμεσα να ορίσει αυτή την συνάντηση.

Υπάρχει δημοσιονομικός χώρος από την πλευρά της Κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα άμεσα αιτήματα μας αλλά και να πάρει μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής. Αυτά τα χρήματα θα τα πάρουμε μόνο εφόσον τα διεκδικήσουμε με μαζική συμμετοχή!

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε μαχητικά και καλούμε τους συναδέλφους να ενισχύσουν τα μπλόκα. Καλέσαμε σε σύσκεψη την Δευτέρα 6/02/2023 στο μπλόκο Φιλώτα όπου είχε μαζική συμμετοχή και αποφασίσαμε να εντείνουμε τον αγώνα μας. Στη συνέλευση συμμετείχαν και οι συνάδελφοι από το μπλόκο της Άρνισσας όπου μας μετέφεραν τον παλμό τους.

Καλούμε την Τετάρτη 8/02/2023 στις 10:30 στο μπλόκο του Φιλώτα όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα και ΙΧ για να κάνουμε μηχανοκίνητη πορεία στην Πτολεμαΐδα όπου θα κατατεθεί ψήφισμα με τα αιτήματα μας στο Δημαρχείο για να συμπεριληφθεί ως θέμα την ίδια μέρα το απόγευμα.

Πριν ξεκινήσουμε για την Πτολεμαΐδα θα γίνει κλείσιμο του δρόμου στο μπλόκο.

Τις παραπάνω κινητοποιήσεις θα στηρίξουν συμβολικά και το μπλόκο Βεγορίτιδας στην Άρνισσα και το μπλόκο κόμβου Μεσημερίου Άγρα Έδεσσας.

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael