Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Παραιτήθηκε από την Φιλάρμονική Σιάτιστας ο Νικόλαος Γκουζγκούνης

Η ανακοίνωση της αποχώρησής του Νίκου Γκουζγκούνη από την Φιλάρμονική Σιάτιστας στο facebook:

Η προσωπική και επαγγελματική ζωή ενός ανθρώπου αποτελείται από κύκλους. Κάποτε ένας κύκλος ανοίγει, ένας άλλος κλείνει.
 
Σήμερα για μένα, μετά την παραίτηση που υπέβαλα, ολοκληρώνεται ένας κύκλος πέντε σχεδόν χρόνων που είχα την τιμή να βρίσκομαι στο τιμόνι της φιλαρμονικής Σιάτιστας.
 
Στη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να εκπληρώσω το έργο μου και κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, με μοναδικό γνώμονα πάντα το καλό και την ποιοτική αναβάθμιση της φιλαρμονικής, και πιστεύω ότι κατάφερα και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι σε αυτό.
 
Να ευχαριστήσω, όλους όσοι αυτά τα χρόνια στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μου, κυρίως, όμως, ευχαριστώ τους μαθητές-μέλη, μικρούς και μεγάλους για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλαν, αλλά πιο πολύ για το χαμόγελο και την αγάπη που εισέπραξα.
 
Αποχορώντας, ελπίζω να κρατήσετε τις όμορφες αναμνήσεις και να θυμάστε με αγάπη όλα όσα καλά περάσαμε αυτό το διάστημα και σας διαβεβαιώνω, πως το ενδιαφέρον μου για την πορεία της φιλαρμονικής θα είναι παντοτινό. 
 
Με πολλή αγάπη και εκτίμηση, Νικόλαος Γκουζγκούνης


Siatista-Info: Αγαπητέ Νίκο σε ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει έτσι ώστε η Φιλαρμονική Σιάτιστας να γίνει ένα δικό μας κομμάτι...


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael