Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επίσκεψη του Γ. Περ. Αστυνομικού Δ. Δ. Μακεδονίας στον Μητροπολίτη και Δήμαρχο Γρεβενών

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Μητροπολίτη Γρεβενών

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα (03-02-2023) το πρωί στην Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων Διόγκαρης, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κωνσταντίνο ΝΤΙΝΑ, όπου τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαβίδ συνεχάρη θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του, μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών, την τρέχουσα επικαιρότητα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών. 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κωνσταντίνο ΝΤΙΝΑ , πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη σήμερα (03-02-2023) το πρωί στο Δημαρχείο Γρεβενών, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας  και του ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία των έννομων αγαθών. Επιπλέον, συζητήθηκε η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων, καθώς και της μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία διαβεβαίωση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Γρεβενών με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, προς όφελος των πολιτών.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael