Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νίκες για ΑΕΚ και Ολυμπιακό... Άφησε βαθμούς ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη! (βίντεο)

«Χ»αρακίρι για τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, τον ισοφάρισε σε 2-2 ο Αστέρας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Σε μία απίστευτη γκέλα υπέπεσε τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, καθώς, μολονότι προηγήθηκε με 2-0 του Αστέρα, δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του Βορρά είχε αποκτήσει «αέρα» δύο τερμάτων με τα γκολ των Νάσμπεργκ (6') και Μπράντον Τόμας (82'), ωστόσο το συγκρότημα του Μάντζιου με τους Σίτο και Ατιένθα να βρίσκουν δίχτυα στο 90' και στο 90+4', αντίστοιχα τιμώρησε τους Θεσσαλονικείς, που μετά από αυτή τη γκέλα απομακρύνθηκαν από την κορυφή.

Το σημερινό ματς αποτελεί... copy-paste σε σκορ κι εξέλιξη με αυτό του α’ γύρου στην Τούμπα.


Ο Παναιτωλικός πλήρωσε τα... σπασμένα για την συντριβή του Ολυμπιακού με 3-0 από την AEK, στον πρώτο αγώνα τους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες ξέσπασαν τη Δευτέρα απέναντι στην ομάδα του Αναστασίου και, συντρίβοντάς την με 6-1, την υποχρέωσε στη βαρύτερη ήττα της ιστορίας της στη Super League.

Τα γκολ, 2 Χάμες και από ένα Μπακαμπού, Παπασταθόπουλος, Κανός και Βαλμπουενά. Το γκολ για τον Παναιτωλικό ο Καρέλης.

Με κατεβασμένες τις στροφές η ΑΕΚ, η οποία μετά την εμφατική νίκη της με 3-0 επί του Ολυμπιακού, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Λεβαδειακού τη Δευτέρα στην Opap Arena, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Γκαρσία (37΄), Άμραμπατ (45+3΄-πέναλτι) και Φαν Βέερτ (84') πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που μείωσε στον ένα βαθμό την απόστασή της από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο.



 Πηγη zougla.gr

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael