Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μικρές απώλειες για το αργό

Υποχώρησε την Τρίτη το πετρέλαιο διευρύνοντας τις απώλειες του από την προηγούμενη εβδομάδα στο κλίμα ανησυχίας που έχει διαμορφωθεί για το ενδεχόμενο η επιθετική στρατηγική της Federal Reserve για να χαλιναγωγήσει τον πληθωρισμό να προκαλέσει μεγάλη ζημιά και στην οικονομία.

Οι επιθετικές δηλώσεις αρκετών στελεχών της Federal Reserve το τελευταίο διάστημα έχουν επαναφέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μιας ύφεσης καθώς η κεντρική τράπεζα θα συνεχίζει τις αυξήσεις των επιτοκίων της για να ελέγξει τον πληθωρισμό. 

Σε αυτό το κλίμα, το συμβόλαιο του αργού παραδόσεως Μαρτίου έχασε 18 cents ή 0,2% και έκλεισε στα 76,16 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το συμβόλαιο έληξε με την ολοκλήρωση των συναλλαγών 

Το συμβόλαιο Απριλίου, το πιο κοντινό συμβόλαιο πλέον, υποχώρησε 19 cents ή σχεδόν 0,3% και έκλεισε στα 76,36 δολ. το βαρέλι

Μεγαλύτερες απώλειες σημείωσε το Brent, με το συμβόλαιο Απριλίου να χάνει 1,02 δολ. ή 1,2% στα 83,05 δολ. το βαρέλι στο ICE Futures.

Οι τιμές του φυσικού αερίου συνέχισαν στο μεταξύ να κατρακυλούν, με το συμβόλαιο Μαρτίου να χάνει 8,9% και να κλείνει στα 2,073 δολ. ανά εκατ. βρετανικές θερμικές μονάδες. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική πτωτική συνεδρίαση, με τις τιμές να βρίσκονται πλέον στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2020.  

 

capital.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael