Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ξεκινά το πρόγραμμα για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες


Προ των πυλών οι επιδοτήσεις

Ξεκινά τον Μάρτιο το πρόγραμμα επιδότησης ηλιακού θερμοσίφωνα, ενώ, έπειτα από μήνες αναμονής, ανακοινώθηκε και η πλατφόρμα του gov.gr, όπου οι δυνητικοί δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για να λάβουν επιδότηση έως και 1.000 ευρώ.

Μέσα στον Μάρτιο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπαίνουν στο allazothermosifona.gov.gr και να ακολουθήσουν τα βήματα που απαιτούνται για το voucher.

Στη συνέχεια, προκύπτει η ενημέρωση με ένα SMS, θα καθοριστεί το ύψος που δικαιούστε -ανάλογα με το εισόδημα- και θα μπορέσετε να την εξαργυρώσετε με την αγορά.

Η διαδικασία θα είναι ίδια με το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών «Αλλάζω συσκευή». Παρότι δεν έχουν καθοριστεί οι δικαιούχοι για το «Ανακυκλώνω-Αλλάζω θερμοσίφωνα», από το προηγούμε πρόγραμμα διαπιστώνουμε ότι δικαιούχοι θα είναι τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα μετά το 2005, με ΑΦΜ και κωδικούς Taxisnet και υπέβαλαν φορολογική δήλωση για το 2021.

Την αίτηση θα κάνει ένα μέλος της οικογένειας, ενώ η επιδότηση θα καλύπτει μέχρι και το 60% για την 1η εισοδηματική κατηγορία. Από εκεί και πέρα η επιδότηση θα είναι κλιμακωτή και θα διαμορφώνεται ανάλογα το ποσοστό της έκπτωσης.

 

 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael