Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός -Ο ΠΑΟΚ νικητής του ντέρμπι -Κέρδισε ο Ολυμπιακός! (βίντεο)

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εμφάνιση στον δεύτερο γύρο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Βόλου με 2-0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κι αποσπάστηκε ξανά με 4 βαθμούς απ’ την ΑΕΚ, η οποία έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» κατέκτησαν το τρίποντο χάρις στα γκολ των Κουρμπέλη και Σπόραρ (πέναλτι), ενώ είχαν και δύο δοκάρια (ένα σε κάθε ημίχρονο) με τον Παλάσιος.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων», καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League, βάζοντας «φωτιά» στη μάχη του τίτλου.

Ο Νάρεϊ άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, έπειτα από μαγική ασίστ του Κωνσταντέλια, ενώ ο Κουλιεράκης με κεφαλιά στο 62΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Aυτή ήταν η τέταρτη ήττα για την «Ένωση», η οποία παρέμεινε στο -4 από την κορυφή, έχοντας πάντως ματς λιγότερο (αυτό με τον Ατρόμητο).

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού από το «Αθανάσιος Διάκος», με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 3-0 της Λαμίας, για την 23η αγωνιστική της Super League.

Με σοβαρή και μετρημένη εμφάνιση, αλλά και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, η ομάδα του Μίτσελ νίκησε εύκολα την ουραγό της βαθμολογίας , δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί 15 αγώνων (10-5-0).

Τα γκολ των Σαμασέκου, Μπακαμπού και Μπιέλ έκαναν τη... δουλειά για τους «ερυθρόλευκους», που είχαν και τρία δοκάρια (Χουάνγκ, Κανός, Μπακαμπού) και μείωσαν ξανά τη διαφορά απ’ τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους 5 βαθμούς, αν κι αγωνίστηκαν χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες (έμεινε προληπτικά εκτός, για να είναι ετοιμοπόλεμος στο ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου, 25/2).

Παραμένει «βυθισμένη» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η Λαμία, που έμενε για 17ο σερί ματς χωρίς νίκη (5 ισοπαλίες, 12 ήττες).



 zougla.gr

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael