Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια των Ελλήνων!


Η απόφαση του Αρείου Πάγου να επιτρέψει στα funds που κατέχουν τα κόκκινα δάνεια να προχωρούν τα ίδια σε πλειστηριασμούς έδωσε το έναυσμα στα εγχώρια συστημικά κόμματα να παίξουν ακόμα μια πολιτική παράσταση ρίχνοντας στάχτες στα μάτια των Ελλήνων για το ποιος φταίει λιγότερο και ποιος φταίει περισσότερο!

Η αλήθεια είναι μία! Η γενεσιουργός αιτία της υφαρπαγής της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας η οποία πραγματοποιείται σταδιακά και θα συνεχιστεί μέχρι και την εκποίηση και του τελευταίου δημόσιου και ιδιωτικού περιουσιακού στοιχείου είναι η προσφυγή του εγχώριου πολιτικού συστήματος στο Δ.Ν.Τ. και η υπογραφή των μνημονίων!

Τα έργα και οι ημέρες του Δ.Ν.Τ. ήταν γνωστά σε όλους από πριν γιατί είχε αφήσει το αποτύπωμά του στις διάφορες χώρες που πήγε! Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή καμιά δικαιολογία του τύπου: δεν διάβασα, δεν γνώριζα, δεν άκουσα, δεν είδα!

Τα μνημόνια είναι οι όροι των δανειακών συμβάσεων και μέχρι να εξοφληθεί και το τελευταίο δάνειο συνεχίζουν να ισχύουν και να εφαρμόζονται! Όλοι αυτοί που υπέγραψαν τα μνημόνια και συνεπώς την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, την εκποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και τελικά στην διάλυση του ελληνικού κράτους μέσα από την δημογραφική κατάρρευση και τον παράνομο εποικισμό είναι υποχρεωμένη να τα εφαρμόσουν με κάθε λεπτομέρεια. Βέβαια έχει παρατηρηθεί ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια οι δανειστές για να “σώσουν” το εγχώριο πολιτικό σύστημα που είναι συνεργός στο έγκλημά τους κατά της χώρας μας, κάνουν τα στραβά μάτια σε πολλά αφού η σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι δέκα φορές χειρότερη από όταν μπήκε στα μνημόνια!

Η λύση είναι μία και περνάει μέσα από τον Ελληνικό λαό! Εάν δεν τοποθετήσει μέσα στην βουλή ανθρώπους που θα βάλουν τα στήθη τους μπροστά για να τον υπερασπιστούν και να σπάσουν τα δεσμά των δανειστών δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και το έγκλημα θα ολοκληρωθεί!

Γραφείο Τύπου "Εθνεγερσίας"


 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael